2011. május 26., csütörtök

Rakuwa Phiten Racing - karlánc - karkötő - 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Rakuwa Phiten Racing Karlánc - Karkötő
Röviden a Phiten Rakuwa Japán termékeiről:
Minden termékünk ugyanazon koncepcióból indult: a titanium vagy más megfelelő fém feldolgozása oly módon (a feldolgozás adatai és folyamata szigorúan őrzött titok), hogy segítse megőrizni a szervezet természetes egyensúlyát, ami könnyen szétesik a mai terhelt életstílusban. Ily módon eljárva termékeink viselete segít az optimális teljesítmény elérésében. A mi ügyfeleink reakciói a termékeinkre határozottan pozitívak. A visszajelzések arról tanúskodnak, hogy termékeink segítették vásárlóinkat általánosan jobban érezni magukat, energikusabbak és nyugodtabbak.
Összességében termékeink, nagyszerű kényelmi érzést nyújtanak. A Phiten termékek mindenki számára alkalmazhatók, és a hosszú évek során oly sok fogyasztónk bizalmát nyertük el. Valóban még a nemzetközi sikereket elérő atléták, mint Paula Radcliffe, David Coulthard, Sergio Garcia és Lleyton Hewitt is a Phiten termékeit választották.
A JAPÁN PHITEN termék a legújabb technológia a gyógyászatban és a sportban. A Phild fejlesztésű titánt egy japán csontkovács használta először, aki sikeresen alkalmazta izomfájdalmak csökkentésére és az ízületi merevség kezelésére. Hamarosan rájött arra, hogy a titán jótékony hatása leginkább akkor érezhető, amikor a szervezet  energiaáramlását a stressz, a fáradtság és az egyéb, immunrendszert gyengítő folyamatok gátolják.
A PHITEN termékei segíthetnek stabilizálni a belső energiaáramlást, amely enyhíti az ízületi és izom merevséget és fájdalmat, javítja a vérkeringést és fokozza a szervezet egyensúlyát.
A Rakuwa PHITEN termék használata hatékony átmeneti tünetmentességet ad bursitis, isiász, fejfájás, ínhüvelygyulladás, ízületi gyulladások és számos egyéb fájdalom esetén.
Viselése, szinte azonnal megszűnteti a fájdalmat és a diszkomfort érzést, és számos ember úgy érzi, hogy életében először fájdalommentes.
Tökéletes bárkinek, akinek nyak-és vállfájdalma van. A Phiten titánkarlánc egy azonnali és egyszerű módja annak, hogy a nyaki és a váll fájdalmait enyhítse. Továbbfejlesztett, titán, növeli a vérkeringést és ellazítja az izmokat. Átalakítja a testben keringő bioelektromos áramot, ezáltal csökkenti a fáradtságérzetet.
Rugalmas, kényelmes, szép, divatos, egészséges.
Különleges anyogoknak köszönhetően, javítja a vérkeringést és az alvás minőségét.
Anyaga: titán, szilikon.
Hossza: 18. 8cm / 7 ".
Szín: Fekete.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-30 08:40
. Rakuwa Phiten Racing - karlánc - karkötő - 1FT NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos