2011. július 30., szombat

Dabur Gold 100 % növényi potencianövelő 10 db - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció 1 doboz  10 db termékre vonatkozik! AKCIÓ! 2200 Ft helyett 1390. - Ft postaköltséggel együtt!
Action
Shilajit Gold is a unique combination of Shilajit, Gold, Kesar and other important herbs like Ashwagandha, Kaunch Beej and Safed Mushali. Shilajit Gold is a powerful sex stimulant, which improves sexual health and acts as a rejuvenator to increase stamina, vigour and vitality.
Benifits
Shilajit: brings about balanced and harmonious health. It acts as a restorative tonic,
slowing down wear and tear of body tissues, which in turn delays ageing. Shilajit increases the vigour & vitality
Gold: increases strength, improves sexual vigour and vitality
Saffron:  A stimulant,  aphrodisiac and a nervine tonic; has anti-fatigue property
Alkushi: Aphrodisiac property and is helpful in spermatorrhea & improves sexual health
Ashwagandha: Rejuvenating & aphrodisiac properties
Safed Mushali:  Well-known sexual nutritive tonic & is often given with milk, along with other ingredients in 
cases of seminal weakness and impotence
Ingredients
 
Shilajit, Swarna Bhasma (Gold), Kesar (Saffron),  Kaunch 
Beej (Alkushi), Gokhshru,  Ashwagandha,  Lavanga,  
Safed Mushali, Jaiphal, Akarkara,  Barahikand,  Bedarikand,  
Yashada Bhasma, Dalchini,  Karpur, Rajat Bhasma & Nutmeg oil.
Action
Shilajit Gold is a unique combination of Shilajit, Gold, Kesar and other important herbs like Ashwagandha, Kaunch Beej and Safed Mushali. Shilajit Gold is a powerful sex stimulant, which improves sexual health and acts as a rejuvenator to increase stamina, vigour and vitality.
Benifits
Shilajit: brings about balanced and harmonious health. It acts as a restorative tonic,
slowing down wear and tear of body tissues, which in turn delays ageing. Shilajit increases the vigour & vitalityGold: increases strength, improves sexual vigour and vitalitySaffron: A stimulant, aphrodisiac and a nervine tonic; has anti-fatigue propertyAlkushi: Aphrodisiac property and is helpful in spermatorrhea & improves sexual healthAshwagandha: Rejuvenating & aphrodisiac propertiesSafed Mushali: Well-known sexual nutritive tonic & is often given with milk, along with other ingredients in cases of seminal weakness and impotence
Ingredients
 
Shilajit, Swarna Bhasma (Gold), Kesar (Saffron),  Kaunch Beej (Alkushi), Gokhshru,  Ashwagandha,  Lavanga, Safed Mushali, Jaiphal, Akarkara,  Barahikand,  Bedarikand, Yashada Bhasma, Dalchini,  Karpur, Rajat Bhasma & Nutmeg oil.
Mellékhatás: Alkalmazása alatt nem jelentkeztek mellékhatások!
Adagolása: Napi maximum 3 tabletta!
Előnyök
Shilajit: Harmonikus és  erős  sexuális   potenciált biztosít. általánosan  elmondható, hogy a  sexuális  teljesítőképességet  maximálisan  erősíti. Szöveteiben késlelteti az öregedését. Shilajit növeli az életerőt és vitalitást,.
Arany: fokozza az erőnlétet, javítja a szexuális életerőt és vitalitást.
Sáfrány: A serkentő, afrodiziákum és idegrendszerre ható tónusos, anti-fáradtság hatása  van. Alkushi: afrodiziákum Hatásos és hasznos a spermatorrhea és javítja a szexuális egészséget.
Ashwagandha: megfiatalítása és fokozza a nemi vágyat tulajdonságai  max. szexszuális  erőt  ad.
Safed Mushali: Jól ismert szexuális tápértékű szer és gyakran adják a spermium fokozására, valamint egyéb összetevőjére
egyes esetekben nagy hatású gyengeség és impotencia gondok esetén.
Összetétele:
Shilajit, Swarna Bhasma (Gold), Kesar (Saffron), Kaunch
Beej (Alkushi), Gokhshru, Ashwagandha, Lavanga,
Safed Mushali, Jaiphal, Akarkara, Barahikand, Bedarikand,
Yashada Bhasma, Dalchini, Karpur, Rajat Bhasma & Szerecsendió olajat tartalmaz.
Nagy  hatású szer,   semmilyen  chemichaliát, természetellenes szert nem  tartalmaz!   Bevizsgált  ISO  9001 : 2000 minősítéssel rendelkezik.
Néhány szó a Himalaya cégről
A Himalaya gyógyszercéget Mr. Manal alapította 1930-ban. Célja az volt, hogy az ajurvédikus gondolkodást modern formába öltse és felfedje az 5000 éves gyógynövénytudomány rendszerének titkát a modern embernek. Ehhez hozzátartozott az ősi ajurvédikus szövegek felkutatása, a megfelelő gyógynövények kiválasztása és ezeken a modern gyógyszerészeti, toxikológiai és biztonsági tesztek elvégzése, melyeket követően megalkothatóvá váltak az új gyógyszerek és terápiák.
70 évvel ezelőtt Mr. Manalegy burmai látogatása során egy érdekes dologra lett figyelmes: nyugtalan elefántokat vett észre, akik egy gyökeret rágcsáltak, amitől láthatóan nyugodtabbá váltak. A gyökér, melyet ettek a Rauwolfia serpentina nevű növény gyökere volt. Elkápráztatta őt e növény elefántokra gyakorolt hatása, ezért tudományos kísérletekbe kezdett. Alapos kutatásokat követően a Serpina nevű gyógyszer a világ első vérnyomáscsökkentőjévé vált, mely 1934-ben lett bevezetve.
A gyógynövénykutatás öröksége alakítja a Himalaya cég működését és jelenti az alapját. A Himalaya elsőként alkalmazta a modern tudományt, annak érdekében, hogy az Ayurvéda titkai újra előtérbe kerülhessenek, és megerősítést nyerjenek. Élvonalbeli technológiát alkalmaznak, azért, hogy gyógyszerészeti szintű ajurvédikus termékeket hozzanak létre. A Himalaya cég a legmagasabb minőséget és a legjobb összetételi színvonalat képviseli a gyógynövényeket tartalmazó termékek piacán. Ezt bizonyítja, hogy 2003-ban ISO 9001: 2000 díjat kapott.
A kezdetek óta a vállalat arra helyezte a hangsúlyt, hogy biztonságos, természetes és innovatív gyógyszereket fejlesszen ki, melyekkel a fogyasztók gazdagabb és egészségesebb életet élhetnek. Ma már a világon több mint 250 000 orvos ajánlja a Himalaya termékeket és mára már több, mint 65 országban bíznak a Himalaya termékekben és használják a gyógyszereit, étrend-kiegészítőit, ápolási termékeit.
Néhány szó az ajurvédáról
Az ajurvéda szó jelentése: az "élet tudománya" (ayur: élet, veda: tudás). Az ajurvédaegytöbb mint 4000 éves gyógyászati rendszer, melyet Indiában, Sri Lankán és Nepálban használtak, de gyógyító és egészségmegörzőrendszerként a világ számos országábanismerik, és egyre többen alkalmazzák.
India ősi szanszkrit nyelvű írásai, a Védák nemcsak a filozófia kérdéseit taglalják, hanem abban is segítenek, hogy egész életünkön át megőrizhessük egészségünket és harmóniánkat.
Az eredeti Ajurvéda-írás időszámításunk előtti első évezredben keletkezett az Indus völgyében és szerzője Charaka Samhitavolt. Az orvostudományról szóló tanulmány szanszkrit nyelven íródott.
Az ajurvéda tartós hatása a nem indo-európai térségre az ie. VI. században a Buddhizmus felemelkedésével és elterjedésével kezdődött el. A Buddha szerzetesek eljuttatták az ajurvéda tanait Kínába, Tibetbe, Koreába, Mongóliába és Sri Lankára, ahol mély hatást gyakorolt a helyi gyógyászati rendszerekre.
Mostanában, az ie. 1000 környékén keletkezett Susruta Samhita szöveg német nyelvű fordításának köszönhetően, az ajurvéda hozzájárulhatott a modern orvostudomány és plasztikai sebészet fejlődéséhez. A Susruta 8 fő ágra osztja az ajurvéda tudományát: általános orvoslás - egészségmegőrzés, sebészet, fül-orr-gégészet és szemészet, toxikológia, pszichiátria, gyermekgyógyászat, belgyógyászat, szexológia és szaporodástan.
A Himalaya gyógyszercég -1930 óta- ötvözi az ajurvéda tapasztalatait és a modern orvostudomány módszereit, annak érdekében, hogy az ajurvéda tudására alapozva hatékony és tudományosan igazolt növényi alapanyagú termékeket hozzon létre.
Rendelésre a Himalaya termékek közül 7-10 munkanapos határidővel tudunk szállítani.
Szállítás: 2-4 munkanap, Légiposta, ha  van a Gibraltári raktárunkban készleten.
Gyártó: HimalayaHerbals - India
Forgalmazó: Asiaherbal - Gibraltar


Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Az aukció vége: 2011-08-10 08:51
. Dabur Gold 100 % növényi potencianövelő 10 db - Jelenlegi ára: 1 390 Ft

Fontos