2011. július 31., vasárnap

Steel, Danielle:Örökség - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ÖrökségA könyv listaára: 1650 Ft. Leírás:
Danielle Steel regénye izgalmas történelmi nyomozás egy újvilági család ősei után. A családfa kései leszármazottja, a harmincnyolc éves Brigitte Nicholson a Bostoni Egyetem felvételi irodájának védett közegében éli sivárnak mondható hétköznapjait. Ebbe a kiszámítható, tudományos érdeklődéssel átitatott, értelmiségi világba tartozik Ted Weiss régész is, akivel Brig hat éven át minden hétvégét együtt tölt. Barátnője, Amy hiába sürgeti egybekelésüket, minden marad a régiben. Aztán Ted váratlanul lehetőséget kap Egyiptomban saját ásatást vezetni. Kapcsolatuknak egyszerre vége szakad, de vele együtt a magas, vékony, barátságos és kötelességtudó lány megszokott életének is, mert közben az állása is megszűnik. Brigitte kétségbeesetten próbál a felszínen maradni, szétzilált életének új értelmet találni, ezért eleget tesz édesanyja kérésének, és a család múltja után kezd kutatni. A több száz éves feljegyzésfoszlányok azonban különös titkokat rejtenek. Hogyan került Brigitte őse, Wachiwi, a sziú indián lány az amerikai prériről az amerikai őslakosokért rajongó XVI. Lajos párizsi udvarába? Miként történhetett, hogy egy előkelő bretagne-i márki hitveséül választotta őt? A válaszokat keresve a lány először Dél-Dakotába, majd Franciaországba utazik, ahol megismerkedik Marc-kal. Aztán ahogy a kirakós játék darabjai apránként összeillenek, Brigitte élete is úgy nyer új értelmet. www. kello. hu minden jog fenntartvaISBN: 978-963-203-235-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 09:59
. Steel, Danielle:Örökség - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Fontos